اهمیت مشاوره حقوقی : امروزه مشـاوره حقوقـی به عنوان یکی از ابزار های لازم برای یک زندگی صحیح و درست می باشد . هر شخصی که در مسأله حقوقی دچار ابهام و مشکل می شود لازم است که از مشاوره حقوقی بهره مند شود .
شاخه های مشاوره حقوقی
مشـاوره حقـوقی در زمینه های مختلفی ارائه می شود از جمله
- مشـاوره کیفری
- مشاوره خانواده
- مـشاوره وصول مطالبات
- مشـاوره قرارداد ها
- و..
که توسط متخصصین این امر به خصوص وکلای پایه یک دادگستری که هم از لحاظ علمی و تئوریک بر مسائل حقوقی مسلط هستند و هم از لحاظ تجربه های عملی و آشنایی با رویه های قضایی می توانند کمک ویژه ای به نیازمندان در این حوزه کنند .
ویژگی مشاوره دهنده
وکیل پایه یک دادگستری علاوه بر تسلط علمی و آکادمی ، به دلیل تجربه در این زمینه با رویه موجود در محاکم نیز آشنا است . اغلب مشاهده می شود مشـاوره حقـوقـی توسط کسانی که تجربه چندانی ندارند مانند فارغ التحصیلان رشته حقوق و امثالهم ارائه می شود . این در حالی است که اگر مشاوره حقوقی توسط وکیل پایه یک دادگستری ارائه شود تاثیر بسزائی در حل مشکلات حقوقی خواهد داشت و لذا توصیه می شود در انتخاب مشاور دهنده دقت فراوان شود .
پل های ارتباطی چینوت
مشاوره حقوقی به دو صورت انجام پذیر است :
- حضوری
- غیر حضوری
مشاوره غیر حضوری در بستر مخابرات به شکل تماس تلفنی و یا از طریق اینترنت و در بستر سایت و اپلیکیشن های موجود در تلفن های هوشمند انجام می شود مانند واتساپ ، تلگرام ، اینستاگرام ، ایتا و روبیکا . در مشاوره حضوری مشاوره گیرنده به دفتر وکالت وکیل پایه یک دادگستری مراجعه می کند و با پرداخت هزینه می تواند از علم و تجربه وکیل پایه یک دادگستری استفاده کند .
مشاوره رایگان و مضرات آن
متأسفانه در جامعه رواج پیدا کرده است که مشاوره حقوقی رایگان وجود داشته باشد . اساساً این اقدام اشتباه است. زیرا اصولاً هر شخصی که در جامعه خدمات یا کالایی به دیگری ارائه می دهد. باید ما به ازای خدمات و کالا پرداخت شود . هر چند که علم و تجربه یک وکیل ما به ازای ریالی ندارد. منتها باید در نظر داشت که مشاوره حقوقی رایگان اساساً اشتباهی است که سود جویان از این امر برای به تله انداختن افراد استفاده می کنند .
سایت چینوت سایت ممتاز در زمینه مشاوره حقوقی
اغلب سود جویان در این زمینه هستند که صرفاً دنبال کسب منفعت و درآمد هستند و این در حالی است که هیچ سودی به مشاوره گیرنده نمی رسد. سایت چینوت در نظر دارد که با بهره مندی از وکلای متخصص و با سابقه در زمینه های مختلف مانند خانواده ، کیفری ، ملکی ، امور ثبتی ، امور حسبی ، امور مهاجرت ، دیوان عدالت اداری و اداره کار مشاوره هایی ارائه دهد که مثمر ثمر واقع شود .
عموماً هزینه مشاوره حقوقی به چه میزان است ؟
هزینه مشـاوره حـقوقی نسبت به موضوعات حقوقی متفاوت است. از ساعتی پنجاه هزار تومان تا ساعتی ۵۰۰ هزار تومان بسته به سابقه و تخصص وکیل متفاوت است .
زمان مشاوره حقوقی چه مقدار است ؟
زمان مشاوره حقوقی اصولاً یک ساعت است. اما مشـاوره دهنده و مشاوره گیرنده می توانند توافق کنند که مقدار بیشتری مشاوره ارائه شود و نسبت به این زمان هزینه مد نظر هم گرفته شود .