وکیل تخلیه فوری ملک در تهران و کرج

بهترین وکیل برای تخلیه ملک در تهران و کرج کمتر از 20 روز کاری , مشاوره در زمینه دستور تخلیه و حکم تخلیه توسط گروه وکلای چینوت به صورت کاملا تخصصی و مطابق قانون : پس از مالکیت بر عین که کامل ترین نوع مالکیت می باشد. اشخاص می توانند نسبت به یک ملک در حالی که مالک تمام آن نیستند. مالک منفعت شوند به عبارت واضح تر می توانند حقی نسبت به یک ملک پیدا کنند. و از آن ملک استفاده کنند در صورتی که مالک ملک شخص دیگری است. و این امر از طریق عقد اجاره میسر می شود.

عقد اجاره از ابتدا انعقاد آن و همچنین در حین استفاده از منزل و در نهایت زمان تخلیه دارای مسائل حقوقی می باشد. که توجه به مسائل حقوقی مرتبط سبب می شود. که از بسیاری از مشکلاتی که شاید در آینده میان موجر و مستاجر به وجود آید پیش گیری شود .

موضوع بحث ما در ارتباط با دعاوی تخلیه بوده که حدود سی الی چهل درصد از دعاوی دادگاه ها را به خود اختصاص میدهد.

عقد اجاره عقدی است موقت یعنی محدود به مدت زمان خاص مطابق توافق موجر و مستاجر است. و پس از پایان زمان اجاره و در صورت عدم توافق مجدد، مستاجر موظف به تخلیه ملک و تحویل آن به موجر می باشد.

گاها دیده شده که متاسفانه مستاجر با وجود انقضای مهلت حاضر به تخلیه ملک مورد اجاره نمی باشد. و مالک مجبور به اقامه دعوی تخلیه می باشد. که در این خصوص سعی بر آن شده که طریق اقامه دعوی تخلیه و نحوه رسیدگی آن بیان گردد تا با علم به موضوع بتوان نتیجه مطلوب از اقامه دعوی را اخذ کرد.

وکیل تخلیه ملک چینوت

روش ها اقامه دعوی تخلیه

دعوی تخلیه به دو صورت قابل طرح می باشد

  • یک:به صورت دستور تخلیه بوده
  • دو:به صورت حکم تخلیه بوده

درخواست صدور دستور تخلیه

زمانی بایستی از مرجع قضایی صالح تقاضای صدور دستور تخلیه کرد که اجاره نامه میان موجر و مستاجر مطابق ماده ۲ قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال ۱۳۷۶ تنظیم شده باشد. که در این صورت مرجع قضایی اقدام به صدور دستور تخلیه میکند.

درخواست صدور حکم تخلیه

همانطور که بیان شد اگر عقد اجاره منعقده شرایطی

که مقنن در ماده ۲ تعیین کرده است را دارا نباشد موجر موظف است تقاضای صدور حکم تخلیه بکند. که فرایند رسیدگی و زمان مورد نیاز کاملا متفاوت از روند رسیدگی به دستور تخلیه می باشد.

شرایط تعیین شده برای صدور دستور تخلیه:

  1. اولین شرط این است که تاریخ شروع رابطه استیجاری پس از سال ۱۳۷۶ باشد. و اجاره نامه ها تنظیمی مربوط به قبل از سال ۷۶ شامل این موضوع نمی شوند.
  2. قرارداد اجاره باید در دو نسخه تنظیم شده و معمولا تعداد نسخ قرارداد در اجاره نامه ذکر میشود
  3. قرارداد اجاره باید توسط دو شاهد امضا شده باشد و در نهایت حتما باید مدت اجاره به پایان رسیده باشد. تا بتوان تقاضای صدور دستور تخلیه کرد.

تفاوت میان دستور تخلیه و حکم تخلیه:

مهم ترین تفاوت در زمان رسیدگی و صدور رای می باشد . رسیدگی به دستور تخلیه اصولا یک هفته زمان می برد

و موجر سریع به هدف خویش که همان تخلیه ملک است می رسد. اما در حکم تخلیه موجر مجبور به صبوری و رعایت زمان می باشد. چرا که در دعوی حکم تخلیه باید جلسه رسیدگی تشکیل شود طرفین نزد مرجع قضایی حاضر و دفاعیات خود را بیان کنند.

در نهایت رای صادر می گردد که این رای قابل تجدید نظر خواهی نیز می باشد.

وکیل دستور تخیله :

در پایان برای اطلاعات بیشتر و همچنین مطلع شدن از مزایا و معایب هر کدام از روش های گفته شده به سایر مقالات مرتبط درداین خصوص در سایت مراجعه کنید. و همچنین شما می توانید برای رسیدن به هدف خود و عدم اشتباه در طی کردن مسیر حقوقی با وکلای متخصص ملکی تماس گرفته و از تجربه و تخصص گروه وکلا چینوت در این راه استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *