وکیل طلاق توافقی در تهران – هزینه دادخواست طلاق توافقی

بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران , هزینه وکیل برای طلاق توافقی در تهران چقدر است ؟ , شرایط , هزینه و نمونه دادخواست طلاق توافقی : طلاق توافقی ، طلاقی است که زوجین ضمن توافق با یکدیگر در خصوص مسائل مالی ، ازجمله مهریه،نفقه و جهیزیه وحضانت و… با تفاهم از یکدیگر جدا می شوند.بدین صورت که با مکتوب نمودن توافقات خود و امضای صورتجلسه مربوطه ،زوج با حضور در دفترخانه به زوجه‌ وکالت در طلاق داده تا زوجه با گرفتن وکیل از جانب زوج بتواند خود را مطلقه کند.

وکیل طلاق توافقی

مراحل طلاق توافقی

در صورتی که زوج به زوجه وکالت در طلاق دهد ، در ابتدا زوجه اقدام به تقدیم دادخواست طلاق به درخواست زوجه نموده و پس از ارجاع پرونده به شعبه با مراجعه به شعبه با اعلام این موضوع که زوجه وکالت در طلاق دارد، طلاق را به طلاق توافقی تبدیل می نماید.همچنین وکیل مع الواسطه زوج میتواند دادخواست طلاق به درخواست زوج دهد که پس از ارجاع به شعبه‌، با مراجعه‌ زوجه به شعبه و اعلام این امر که وکالت در طلاق دارد ،دادگاه رای به طلاق می دهد.

در این دوحالت نیاز به ارجاع طرفین به واحد مشاوره نمی باشد ،البته بعضی از شعب ارجاع به مشاوره را لازم می دانند .

در حالت دوم ،زوجین شخصا بدون نیاز به وکیل مراحل طلاق را انجام می دهند:

در این حالت ابتدا لازم است که یکی از زوجین یا هر دوی آنها در سامانه تصمیم ثبت نام نموده و پس از وارد کردن مشخصات سجلی ،در تهران یکی از مراکز غربالگری مشاوره در تهران را انتخاب کنند.مرکز غربالگری پس از ثبت اطلاعات زوجین و دلایل آنها برای طلاق، زوجین را به یکی از مراکز مشاوره زیر نظر بهزيستي ارجاع می دهد.پس از اتمام جلسات مشاوره( که از یک جلسه تا ۵ جلسه ممکن است به طول انجامد)

و عدم تمایل زوجین به ادامه زندگی ،گواهی عدم انصراف به آنها داده شده ،و آنها میتوانند پس ازثبت دادخواست طلاق در دفتر خدمات و صدور رای از دادگاه،در مهلت ۳ ماهه به دفتر خانه جهت اجرای صیغه طلاق مراجعه نمایند‌.

سوالات متداول

آیا با توجه به توافقات زوجین و اعطای وکالت بلاعزل زوج می تواند شخصا در جلسه دادگاه حاضر شود و دعوی طلاق را مسترد کند؟

خیر نمی تواند، چرا که زوج وکالت در طلاق را به صورت بلاعزل به زوجه اعطا نموده لذا استرداد دادخواست از سوی زوج مغایر با وکالت بلاعزل اعطایی است ،پس زوج نمی تواند دعوی طلاق را مسترد کند.

سوال : اگر زوجه به عنوان خواهان درخواست طلاق به جهت احراز شرایط وکالت در طلاق تقدیم کند آیا دادگاه باید گواهی عدم امکان سازش صادر کند یا حکم بر احراز شرایط وکالت دهد؟

در این حالت نیز مانند طلاق توافقی می بایست دادگاه گواهی عدم امکان سازش صادر نماید،چرا که در این مورد نیز زوجه با استناد به تحقق شرایط اعمال وکالت در طلاق متقاضی طلاق شده است پس می بایست دادگاه نیز علاوه بر احراز شرایط وکالت ،گواهی عدم امکان سازش را نیز صادر کند.

گروه وکلای چینوت در کوتاه ترین زمان ممکن طی ۱۰ الی ۲۰ روز نسبت به انجام کارهای طلاق توافقی شما اقدام می نمایند.برای ارتباط با بهترین وکلا در حوزه دعاوی خانواده با شماره های ذیل تماس حاصل فرمائید.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *